#

Військовий інститут КНУ імені Тараса Шевченка відкрив свої двері для майбутніх абітурієнтів (ФОТО)

10.04.2023 08:00
Військовий інститут КНУ імені Тараса Шевченка відкрив свої двері для майбутніх абітурієнтів (ФОТО)
Фото з місця події

У суботу, 8 квітня, у Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка відбувся День відкритих дверей для майбутніх курсантів - абітурієнтів 2023 року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Військовий інститут КНУ імені Тараса Шевченка" у Facebook.

Військовий інститут щорічно відкриває свої двері для нових майбутніх облич українського офіцерства, щоб ознайомити вступників зі спеціальностями, умовами проживання, підготовкою та навчальними програмами Військового інституту.

Для вступників влаштували ознайомчу лекцію з керівним складом інституту, провели виставку сучасних зразків озброєння та військової техніки, здійснили екскурсію по корпусу та території ВІКНУ.

Шановні абітурієнти, ви зробите правильний вибір, якщо вирішите обрати шлях офіцера. Він буде непростий, але наповнений знаннями, досвідом та новими знайомствами

 - повідомив вступникам начальник Військового інституту бригадний генерал Анатолій Шевченко.

Також бригадний генерал Анатолій Шевченко детально розповів абітурієнтам про перспективи навчання та зазначив, що Військовий інститут Київського національного університету - перший військовий виш України, який став учасником програми Європейського Союзу Erasmus+. Тобто, курсанти, які мають високі показники у навчанні та знання англійської мови у майбутньому зможуть по програмі навчатися за кордоном. Зауважив, що вступники повинні самостійно обирати майбутню професію та керуватися власними бажаннями, адже це справа їх життя. Своєю чергою ВІКНУ гарантує якісну освіту та належні умови навчання.

Нагадаємо, що кардіологи інституту Амосова безкоштовно обстежать жителів Яготинщини.



Читати "Моя Київщина" у Facebook