#

Винуватець у смерті жителя Бородянки постане перед судом

18.01.2021 19:20
Винуватець у смерті жителя Бородянки постане перед судом
Фото з мережі інтернет

Прокуратура Київської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно чоловіка, з вини якого помер житель Бордянки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської області.

В ніч на 8 червня в Бородянці під час конфлікту, який переріс у бійку 34-річний житель Бородянки отримав важкі тілесні ушкодження. Протягом місяця чоловік боровся за життя, перебуваючи майже весь цей час у комі, але 7 липня він помер.

Мешканцю с. Пісківка, який у червні минулого року в ході конфлікту наніс удар своєму односельцю в область голови, внаслідок чого останній впав на землю та втратив свідомість, а згодом помер у лікарні, загрожує 10 років позбавлення волі, – повідомляють у прокуратурі.

Судитимуть чоловіка за ч.2 ст.121 КК України – нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Якщо вину мешканця Пісківки буде доведено, йому загрожуватиме від семи до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що Київська обласна прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт відносно восьми поліцейських Павлоградського відділу поліції  ГУНП в Дніпропетровській області.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: