#

Ірпінська депутатка Дворнікова заявила, що не складала повноваження депутата

27.11.2020 17:20
Ірпінська депутатка Дворнікова заявила, що не складала повноваження депутата
Фото з мережі інтернет

Депутатка Ірпінської міської ради від партії "Батьківщина" Віолетта Дворнікова заявила, що не відмовлялася від своїх депутатських повноважень. А те, що сьогодні під час засідання сесії на її місце намагалися "втиснути" Антона Гуріна, називає безчинством

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ITV".

Сьогодні, під час другої позачергової сесії Ірпінської міської ради колишній кандидат у депутати від партії "Батьківщина" Артем Гурін намагався отримати повноваження депутата. Одразу після початку засідання його батько Віктор Гурін, заступник голови Ірпінської територіальної виборчої комісії, зачитав начебто "постанову" ТВК про визнання Артема Гуріна депутатом міськради, оскільки Віолетта Дворнікова, за його словами, склала свої повноваження. 

Віктор Гурін заявив, що напередодні комісія отримала заяву Віолетти Дворнікової про бажання скласти депутатські повноваження. Однак на це Дворнікова публічно заявила, що ніколи не писала такої заяви.

Я ніколи не писала заяви про складання депутатських повноважень! А якщо десь є така заява – то це однозначно підроблений документ! Я також хочу нагадати, що відповідно до закону заяву депутата про складання повноважень має розглянути та підтримати сесія міської ради! Як відомо, таке питання на розгляд депутатів Ірпінської міської ради не виносилося, – зазначила депутатка.

Таким чином Артем Гурін намагався отримати пульт для голосування, але це йому не вдалося. Дворнікова як депутат Ірпінської міської ради брала участь у розгляді всіх питань порядку денного.

Нагадаємо, що в Ірпені "законно" обраного депутата Артема Гуріна позбавили права здійснювати депутатські повноваження, натомість дозволили голосувати Віолетті Дворніковій, яка, як уважалося раніше, не є депутатом міськради.

Читати "Моя Київщина" у Telegram