#

Вирішують секретні питання, або як громадськість не пускають на засідання Петропавлівсько-Борщагівської сільради (ВІДЕО)

25.08.2022 18:45
Вирішують секретні питання, або як громадськість не пускають на засідання Петропавлівсько-Борщагівської сільради (ВІДЕО)
Фото з місця подій

У четвер, 18 серпня, сесія Петропавлівсько-Борщагівської ОТГ пройшла у зачиненому режимі, попри те, що біля входу на територію сільради стояли журналісти та громадські активісти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на ютуб-канал "ЗемАгроІнфо - юридично-землевпорядна організація".

На засідання не пропустили нікого, крім народних депутатів. Не пропустили навіть помічників депутатів, а також представників громадськості і журналістів.

Правозахисник та активість Олексій Сіяниця каже, що депутати на засідання приходять лише "для вигляду", а важливих питань, таких як екологічні та питання забудови, не вирішують:

Ніхто ніяких запитів вище не робить. Ніхто крім обурень нічого не робить. Да і то одні і ті ж депутат ні**ра вони особо не роблять. Я візьму приклад, що всіх влаштовує, що каналізації у нас в озері вийшли. Ніхто за це не кіпішує. Усіх влаштовує, що оцей BoxPark украв беріг. Усіх влаштовує, всі мовчать. Отой ресторанчик з бравої сторони – теж усіх влаштовує.

Коли до воріт сільської ради викликали поліцію, то люди по той бік попросили не знімати їх на телефон. Одній із активісток навіть пригрозили, що заберуть телефон, якщо вона не припинить зйомку.

Олексій Сіяниця стверджує:

Ті на посадах, ті отримують якісь "колими", премії, а ми, звичаний громадський рух, долучаємося до екологічних проблем ідо проблем оцих "злобудовників". І по "злобудовниках", я ж кажу, просовують-просовують, - депутати для понтів ходять. Отакі от наші депутати.

Правозахисник підсумував, що метою голови громади Олеся Кудрика і депутатів громади Петропавліської Борщагівки є знищення екології ОТГ.

Нагадаємо, що прокуратура повідомила про підозру у державній зраді колишній викладачці Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Євгенії Більченко.

Читати "Моя Київщина" у Telegram