#

Вирізав язик, серце і матку: поліція розкрила жорстоке вбивство на Обухівщині (ВІДЕО)

12.07.2022 14:50
Вирізав язик, серце і матку: поліція розкрила жорстоке вбивство на Обухівщині (ВІДЕО)
Підозрюваний

Поліція Київщини розкрила жахливе вбивство жінки, яке сталося на початку червня на Обухівщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

На початку літа на березі водойми в селі Нові Безрадичі місцеві виявили дорожню валізу з частинами жіночого тіла. Всередині виявили жіночі кінцівки, а також фрагменти хребта незнайомки.

Для того, щоб установити особу дівчини, поліція склала детальний опис знайдених у валізі жіночих речей та поширили інформацію в ЗМІ. Через деякий час до правоохоронців звернулась жінка та повідомила, що саме її подруга мала схожі речі і наприкінці травня перестала виходити на зв'язок.

Слідство установило, що 39-річна  уродженка Краматорська навесні приїхала з Польщі на Київщину і оселилась в приватному будинку  свого нового знайомого. Жінка розповіла подругам, що зустріла "кохану людину", з якою планує влаштувати особисте життя. 

Поліція встановила, що спімешканцем вбитої виявився 36-річний юрист. Він з'явився на камерах відеонагляду, які показали зафіксували, як після зникнення жінки кілька днів поспіль чоловік виносив з будинку підозрілі речі і методично викидав їх в різні місця.

У холодильнику підозрюваного знайшли заморожені  язик, нирку, матку та серце загиблої. Жорстоке вбивство чоловік пояснив тим, що між ним та жінкою виник конфлікт, через що він задушив свою нову знайому та розчленував її.

Андрій Нєбитов зазначив:

Успішний адвокат, учасник ток-шоу про одруження, порізав кохану на шматки і ночами розвозив рештки по смітниках Обухівщини. Руки і ноги склав у дорожню сумку та викинув у ставок. Загиблу дивом упізнали по брендовій сукні. Це моторошна історія смертельного кохання, цинізму, відчайдушної спроби приховати сліди злочину та професійної роботи поліцейських Київщини.

Слідчі за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за фактами умисного вбивства, а також незаконного поводження зі зброєю. [ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 263 ККУ].

Нагадаємо, що двом офіцерам російської армії повідомили про підозру за накази катувати та вбивати мирних мешканців села Перемога на Броварщині .


Читати "Моя Київщина" у Facebook