#

Виробник "Роллтона" може інвестувати 100 млн доларів у розширення заводу в Білій Церкві

14.02.2022 12:20
Виробник "Роллтона" може інвестувати 100 млн доларів у розширення заводу в Білій Церкві
Фото з мережі Інтернет

"Роллтон" планує інвестувати 100 млн доларів у розширення свого заводу в Білій Церкві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Без табу".

Про такі плани компанії повідомив виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цивкач. В UkraineInvest наголошують, що не бачать відтоку інвесторів серед своїх клієнтів попри напружену ситуацію на українських кордонах. Сергій Цивкач нагадав, що ТОВ "Маревен Фуд Європа" за час своєї роботи в Україні уже інвестувало 60 мільйонів доларів у виробництво харчових продуктів на території нашої держави.

Цивкач розповів, що 15 лютого відбудеться презентація ще одного проєкту на 100 мільйонів доларів компанії "Маревен Фуд", будівництво якого розпочнеться у березні 2022 року. Це означає, що інвестор довготерміново планує і не панікує, коли бачить інформацію, пов’язану із ситуацією на кордоні.

Довідково. ТОВ "Маревен Фуд Європа" – виробник продуктів швидкого приготування і кулінарної продукції, входить у склад міжнародної групи компаній Mareven Food Holdings. Компанія виробляє вермішель, локшину, супи і картопляне пюре швидкого приготування, універсальні приправи під відомим брендом "Роллтон".

Нагадаємо, що після звернення жителів Білої Церкви до журналістів Білоцерківська дитяча обласна лікарня вирішила скасувати тендер на рекламу у майже 2 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Telegram