#

Вишгородські правоохоронці за тиждень затримали трьох наркоманів (ФОТО)

17.07.2020 10:59
Вишгородські правоохоронці за тиждень затримали трьох наркоманів (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Протягом цього тижня поліція Вишгородщини виявила три випадки незаконного зберігання та виготовлення наркотичних речовин на території району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Вишгородський відділ поліції" у Facebook.

Перший випадок охоронці порядку зафіксували у селі Хотянівка. Тут двоє жителів міста Вишгород виготовляли наркотики для особистого вживання. Під час обшуку правоохоронці вилучили понад 20 стебел коноплі, шприци з наркотичною речовиною опіум та макові голівки.

Наступного зловмисника затримали у селі Глібівка. Увагу поліцейських привернула дивна поведінка 38-річного чоловіка, згодом у нього вилучили схожу на психотропну гранульовану речовину.

Окрім цього, у Вишгороді поліція затримала жителя міста, який при собі мав порошкоподібну речовину, зовні схожу на амфетамін.

За вказаними фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів).

Нагадаємо, що Комітет Верховної Ради одноголосно проголосував за створення Вишгородського району.


Читати "Моя Київщина" у Facebook