#

У Вишневому хизуються новими човниковими електричками (ФОТО)

12.02.2021 14:00
У Вишневому хизуються новими човниковими електричками (ФОТО)
Фото з місця події

У Вишневому показали човникові електрички до Києва та розповіли перші враження про поїздки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням  на сторінку жителя Вишневого Крепака Дениса Зерченка уFacebook.

Денис Зерченко розповів, що, коли він їде на новій електричці, виникає відчуття гордості за своє походження і місто.

Він розповів, що нові електрички дійсно комфортні та теплі, на відміну від звичних маршруток. Завдяки новому транспорту не доводиться стояти годину в заторах. За 15 хвилин можна дістатися з Вишневого до центру Києва.

Коли виходиш на станції "Київ-пас" з чистого комфортабельного потягу, а в цей час на сусідніх платформах пасажири з інших напрямків вилазять з потрощених понівечених доісторичних вагонів своїх електричок, тоді насолоджуєшся, що ти з Вишневого і ти тепер особливий , – ділиться Денис Зерченко.

Також він наголосив на тому, що їздити на такому комфортному транспорті навіть дешевше, ніж у маршрутках – не 15 гривень, а 13 грн.

Як бачимо, човникова електричка із Вишневого – це нині зразково-показовий проєкт "Укрзалізниці" з міською владою Вишневого та Боярки. Сподіваюся, що це буде не просто зразок і показуха, а довготривалий ТРЕНД на покращення пасажирських приміських залізничних перевезень, – пише вишнівчанин.

Нагадаємо, що запуск нового маршруту електрички Київ – Тарасівка відбувся в кінці січня 2021 року.


Читати "Моя Київщина" у Facebook