#

Віталій Ярема та Олександр Мостіпан підтримали традицію до Дня державного прапора (ФОТО)

23.08.2020 16:15
Віталій Ярема та Олександр Мостіпан підтримали традицію до Дня державного прапора (ФОТО)
Фото з місця події

У п’ятницю, 21 серпня, напередодні Дня Прапора та Дня Незалежності Олександр Мостіпан та Віталій Ярема вирішили підтримати традицію урочистого підняття прапора

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Група компаній Нива Переяславщини" у Facebook.

Зазначимо, що прапор України замайорів перед офісним приміщенням Групи компаній "Нива Переяславщини". За ним були прапори Європейського Союзу і далі – корпоративні прапори.

Урочисто підняття здійснили засновник Групи компаній "Нива Переяславщини" Олександр Мостіпан, відомий політик, колишній народний депутат та Генеральний прокурор України Віталій Ярема, директор Групи компаній Віталій Шакель та фінансовий директор компанії Олександр Кучер.

Вірю у світле майбутнє України, як європейської держави, спроможної забезпечити людей високим рівнем заробітної плати, гідним життям, сучасною інфраструктурою. Багато людей віддали за це здоров’я і саме життя. Ми не можемо знехтувати шансом, який вони нам подарували, – зазначив Віталій Ярема, піднімаючи прапор Європейського Союзу.
Україна – чудова держава із прекрасними кліматичними умовами і працьовитими людьми, треба тільки, щоб кожен чиновник на своїй посаді був державним діячем, а кожен бізнесмен – патріотом, тоді ми матимемо самодостатню державу. Злагоди кожній родині і миру державі, блискучих перспектив українцям, миру та щасливого дитинства усім дітям України, – привітав із прийдешніми святами Олександр Мостіпан.

Нагадаємо, що активна молодь Переяслава власними силами розпочала будівництво скейт-парку, який призначений для катання на роликах, скейтбордах, самокатах та велосипедах.



Читати "Моя Київщина" у Telegram