#

Вихованки студії пісочної анімації "Sand play" у Бучі стали переможницями конкурсу "Love star"

21.02.2022 13:30
Вихованки студії пісочної анімації "Sand play" у Бучі стали переможницями конкурсу "Love star"
Фото з місця події

Стало відомо, що у Бучі Катерина Вигівська та Маргарита Морева, які є вихованками студії пісочної анімації "Sand play", отримали нагороди за перемогу в Міжнародному конкурсі "Love star"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бучанська міська рада. Офіційна сторінка" у Facebook.

У дописі зауважується, що це найвища нагорода у конкурсі, які вибороли дівчата. Керівником Катерини Вигівської та Маргарити Моревої був Олександр Рощупкин.

У повідомленні зазначається:

Вітаємо переможців із значною перемогою та бажаємо успіхів!  Подяка батькам та керівнику Олександру Рощупкину!

Довідково: пісочна анімація - стиль образотворчого мистецтва, а також технологія створення анімаційних фільмів. Легкий порошок - зазвичай очищений та просіяний пісок, але також сіль, кава чи щось інше - тонкими шарами наноситься на скло; за допомогою діапроєктора чи світлової дошки зображення, що утворюється, можна передавати на екран. Зазвичай всі дії виконуються руками, але як прилад можуть використовуватися пензлики. Частіше пісочна анімація виконується «наживо», коли художник змінює картину з піску прямо перед публікою. Така вистава потребує від виконавця особливого професіоналізму та обережності, оскільки картина може бути легко зіпсована від необережного поруху.

Нагадаємо, що вихованці Бучанської дитячої школи мистецтв стали переможцями Всеукраїнського двотурового професійного конкурсу учнівського та студентського музичного мистецтва.

Читати "Моя Київщина" у Facebook