#

Влада Боярки має намір відшкодувати збитки, завдані градом селу Забір’я

05.07.2021 20:10
Влада Боярки має намір відшкодувати збитки, завдані градом селу Забір’я
Фото з місця події

Боярська міська рада має намір здійснити відшкодування втрат постраждалим від граду мешканцям села Забір’я

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Боярський інформаційний центр" у Facebook.

26 червня 2021 року на території с. Забір’я випав град. У результаті непогоди мешканці села зазнали значних матеріальних збитків.

З метою часткового відшкодування завданих збитків відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На засіданні комісії розглянули варіанти невідкладної ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Зокрема, ухвалено рішення розпочати роботу спеціальної комісії, до якої входитимуть представники виконавчого комітету Боярської міської ради та комунальних підприємств з оцінки розміру матеріальних збитків, які зазнали мешканці с. Забір'я.

Після підрахунку обсягу завданих збитків, Боярська міська рада має намір здійснити відшкодування збитків постраждалим за рахунок бюджету Боярської міської територіальної громади, а також звернутися до Фастівської РДА та Київської обласної державної адміністрації із проханням про фінансову допомогу щодо вказаного питання.

На ім’я старости с. Забір'я Олеся Бондаренко надійшло 255 звернень щодо збитків, завданих майну, серед них 40 – на адресу виконавчого комітету Боярської міської ради, 2 з яких колективні.

Нагадаємо, що у місті Боярка до 1 вересня поточного року міський автобусний маршрут № 5 тимчасово не працюватиме.

Читати "Моя Київщина" у Telegram