#

Влада Київської області саботує Центр допомоги учасникам АТО

12.04.2018 08:26
Влада Київської області саботує Центр допомоги учасникам АТО

У Центрі допомоги учасникам АТО та їх сім'ям у Київській області через конфлікт з владними органами відключили електропостачання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Світлани Шеповалової у Facebook.

Керівниця ЦДУ АТО звинувачує начальника управління споруд Київської облради Рябикіна у навмисному і неодноразовому перешкоджанні роботи Центру.

"Знову саботаж роботи  Центру допомоги учасникам АТО та їх сім'ям у Київській області і знову пан Рябикін, який майже рік тому намагався виселити волонтерів з приміщення",- йдеться у повідомленні.

Вже більше тижня в кабінеті вимкнута електрика –

"З середи минулого тижня в Центрі допомоги учасникам АТО та їх сім'ям - відключено світло. У той же день, про випадок, який трапився, було повідомлено директора департаменту соціального захисту КОДА Ігоря Мещана, адже без світла не може працювати "гаряча лінія",-  розповідає Шеповалова.

Керівник Центру нагадала про домовленості з губернатором Київщини Олександром Горганом стосовно забезпечення нормальної роботи ЦДУ АТО. Але як виявилося, ніхто ці обіцянки виконувати не збирався.

"7 липня минулого року, голова Київської обласної державної адміністрація Олександр Горган на запитання журналістів "5 каналу" надав відповідь - "Ми домовились, що Центр буде працювати в частині цього проекту до моменту поки не буде формалізовано стосунки". До речі, на моє звернення до уповноваженого Президента з питань реабілітації поранених учасників АТО Вадим Свириденко, другого квітня цього року у КОДА було організовано нараду, Отримали багато обіцянок від керівництва КОДА. Але, як то кажуть - говорили балакали сіли та й заплакали".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: