#

Влада Пристоличної громади закликає підприємців до співпраці

21.05.2021 11:50
Влада Пристоличної громади закликає підприємців до співпраці
Фото з мережі Інтернет

У середу, 19 травня, у селі Чубинське староста сіл колишньої Великоолександрівської сільради Василь Олійник відвідав Інститут розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Пристоличної ОТГ, він спілкувався з адміністрацією.

У повідомленні розповідається, що метою зустрічі було питання благоустрою прилеглої території та ініціативи інституту щодо платної оренди кабінету в їхньому приміщенні для проведення щотижневих виїзних прийомів Пристоличного сільського голови Миколи Каськіва та інших представників керівництва ОТГ.

За словами Олійника, після дискусії вдалося дійти попередньої згоди щодо співпраці, але поки без конкретики.

Також староста наголосив, що в переважній більшості місцеві підприємства і організації, навіть великі й успішні, поки не виявляють активності у плані благоустрою та благодійних ініціатив до впорядкування і розвитку територій,  керівники неохоче йдуть  на контакт.

Василь Олійник зауважує:

Хотілося б, щоб громада не була байдужою. Сила в нашій єдності та зацікавленості кожного в спільному результаті. Будь то прибирання, підтримування в належному порядку громадські території тощо. А ставити задачі всі вміють.

Нагадаємо, що у Пристоличній громаді комунальники розпочали ямковий ремонт доріг.

Читати "Моя Київщина" у Facebook