#

Вночі росія атакувала Київщину: є руйнування та потерпілі

08.05.2024 08:09
Вночі росія атакувала Київщину: є руйнування та потерпілі
Фото з мережі Інтернет

Вночі, 8 травня, росія атакувала область дронами-камікадзе та крилатими ракетами, унаслідок чого зафіксовані пошкодження ліній електромереж та є потерпілі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис голови КОВА Руслана Кравченка.

Тривога тривала майже чотири години. В області працювали сили ППО. 

Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури не зафіксовано. 

Водночас ⁠падіння уламків зафіксовано в чотирьох районах області. 

На жаль, внаслідок падіння уламків є постраждалі люди. Двох постраждалих – жінку та чоловіка з численними пораненнями кінцівок та осколковими пораненнями доставили до лікарні. Потерпілим надається вся необхідна невідкладна допомога.

Наразі також зафіксовано пошкодження ліній електромереж. В одному з сіл частково відсутня електроенергія. Енергетики вже оперативно працюють над поверненням світла.  

За оперативною інформацією, внаслідок падіння уламків ⁠один житловий приватний будинок та підсобне приміщення поруч зруйновані, ще 14 приватних будинків та одне авто пошкоджено. Мешканцям, чиє житло пошкоджено, буде надаватися вся необхідна допомога. 

Всі оперативні групи працюють на місцях. 

Міський голова Броварів додав, що унаслідок ракетної атаки  та загоряння обʼєкту цивільної інфраструктури, пошкодження отримали дві особи - жінка 1962 р.н. та чоловік 1990 р.н. у стресовому стані та з пошкодженням кінцівок вони госпіталізовані до Броварської лікарні.

Нагадаємо, що на Бориспільщині сапери вилучили 12 ручних протитанкових гранат.

Читати "Моя Київщина" у Telegram