#

Водій у стані сп'яніння та пасажир з наркотиками: на Київщині патрульні виявили авто у розшуку (ФОТО)

02.09.2023 17:40
Водій у стані сп'яніння та пасажир з наркотиками: на Київщині патрульні виявили авто у розшуку (ФОТО)
Фото з місця подій

Позавчора опівдні на 38 км автодороги Київ — Чернігів інспектори зупинили авто Volkswagen Golf і виявили, що керманич був у стані сп'яніння і перевозив пасажира з речовиною, схожою на наркотичну

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту Патрульної поліції Київщини.

Під час перевірки документів поліцейські встановили, що цей транспортний засіб перебуває у розшуку в Броварському районі.

Також, спілкуючись з 33-річним керманичем, патрульні виявили у нього явні ознаки наркотичного сп'яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп'яніння у медичному закладі, де лікар-нарколог підтвердив, що водій перебуває у стані сп'яніння.

Окрім того, у салоні авто поліцейські помітили пасажира. Протягом всього спілкування охоронців порядку з водієм, 23-річний пасажир помітно нервував. Тому інспектори прийняли рішення провести поверхневий огляд чоловіка. Як результат, виявили у сумці пасажира згорток з речовиною рослинного походження. З його слів, це — канабіс.

Тож патрульні склали на керманича протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП, відсторонили його від керування транспортного засобу, а оскільки автомобіль перебував у розшуку — зв’язались з ініціатором розшуку та евакуювали транспортний засіб на штрафмайданчик.

Далі викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що на Київщині чоловік розібрав на запчастини та хотів продати реанімобіль для ЗСУ.

На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: 3 людини та текст

Читати "Моя Київщина" у Telegram