#

У Броварському районі водій, тікаючи від поліцейських, потрапив у ДТП та загинув (ФОТО, ВІДЕО)

11.06.2020 15:20
У Броварському районі водій, тікаючи від поліцейських, потрапив у ДТП та загинув (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 10 червня, у селищі Велика Димерка Броварського району чоловік на автомобілі BMW 325 ледь не збив пішохода

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "AtBrovary".

Вказана подія була зареєстрована в журналі єдиного обліку. Після чого на вказане місце події направлено екіпаж групи реагування патрульної поліції.

В ході відпрацюваня даного виклику було помічено автомобіль, який був зазначений заявником та подано водію сигнал про його зупинку. Надалі, невстановлений водій вище вказаного автомобіля марки BMW 325 вимогу працівників поліції проігнорував та вдався до втечі, на що працівники поліції почали його переслідувати, увімкнувши сирену та проблискові маячки.

У подальшому, водій автомобіля-втікача виїхав на автомобільну дорогу сполученням "Київ - Чернігів - Нові Яриловичі", не впорався з керуванням здійснив зіткнення з вантажним автомобілем марки Scania з причіпом, під керуванням громадянина 1990-го р.н., жителем Чернівецької області.

У результаті зіткнення, автомобіль марки BMW 325 затиснуло під причепом та він спалахнув, а невідома особа, яка керувала вказаним транспортним засобом загинула на місці пригоди, водій вантажного автомобіля тілесних ушкоджень не отримав.

Як повідомили броварські рятувальники, вони прибули на місце аварії о 21:55. Легковий автомобіль горів під кузовом вантажівки. Горіла і вантажівка.

О 22:25 після того, як пожежу було ліквідовано, розпочалась робота по деблокуванню загиблого з його транспортного засобу, яка закінчилась близько 00:25.

Станом на ранок 11.06.2020 особа загиблого водія легкового автомобіля встановлюється.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, - караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого).

Нагадаємо, що 8 червня, у селі Залісся Броварського району сталася смертельна ДТП, унаслідок якої загинула жінка та травмувалися водій та ще три пасажири.




Читати "Моя Київщина" у Telegram