#

Водій боярської маршрутки безпідставно висадив дитину за містом посеред поля

23.04.2018 16:32
Водій боярської маршрутки безпідставно висадив дитину за містом посеред поля
Боярська маршрутка № 720

Вчора, 22 квітня, водій маршрутки №720 висадив неповнолітнього хлопця в полі посеред дороги, хоча проїзд до Києва був повністю сплачений

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням допис  у Sveta Ignatova  в Facebook.

Повідомляється, що 14-річну дитину посадили в маршрутний автобус №720 в місті Боярка. При вході в автобус хлопчик оплатив проїзд до метро "Шулявська" в розмірі 20 грн. Вже після виїзду з Боярки, а саме на дорозі між Бояркою і Петрівським, не на зупинці, водій зупинив автобус і, не пояснивши нічого, висадив дитину.

"Хлопчика залишили одного на пустирі біля траси між населеними пунктами, цинічно помахавши наостанок рукою. Дитина подзвонила і встигла сказати, що його висадили з автобуса. Після чого зв'язок з ним зник", - йдеться у повідомленні.

Родичі дитини відразу ж звернулися в поліцію.

Зазначається, що на зупинці біля метро "Шулявська" автобус був перехоплений. Водій Олександр Щасливий визнав, що дійсно висадив дитину з маршрутки, виправдовуючи себе тим, що він не сплатив проїзд.

"Повторюю, проїзд був оплачений відразу при посадці в автобус – є свідок. Крім того, від місця, де дитина сіла в автобус до місця, де його висадили – не менше 10-15 хвилин їзди. Оплату, як відомо, водії контролюють відразу ж. Автобус не був переповнений, гроші були передані безпосередньо водієві", - йдеться у повідомленні.

"Вбила посмішка водія і його зауваження: "Ну не такий вже він і маленький". Так, саме такими "не маленькими" і забиті бази зниклих дітей", - переконана автор допису.

На щастя, хлопчика знайшли і з ним все добре. Повідомляється, що крім звернення в поліцію, була написана скарга до Управління інфраструктури Київської ОДА.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: