#

Володарський район підключився до благодійної акції "Серце до серця" (ФОТО)

19.04.2018 07:45
Володарський район підключився до благодійної акції "Серце до серця" (ФОТО)

У період з 2 по 22 квітня 2018 року по всіх регіонах України проходить ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ "Серце до серця" – "Почуй світ!", головною метою якої є збір коштів для дітей з вадами слуху для придбання медичного обладнання для дитячих лікарень відповідної області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Київської ОДА.

"Серце до серця" – це подія, яка збирає всіх добрих і щирих людей, які хочуть допомогти дітям. А допомога – це більше, ніж слова…

Акція супроводжується участю волонтерів для збору коштів під час масових заходів, розміщенням скриньок для внесків у медичних та торговельних закладах, освітніх установах та організаціях.

Акція відбувається тринадцятий рік поспіль i за цей час уже встигла набути загальнонаціональної підтримки. За дванадцять років діяльності фонду обласним дитячим лікарням було передано медичне обладнання на загальну суму 31 923 461,42 грн.

Минулого року спільними зусиллями по всій Україні волонтерами було зібрано 3 281 399, 87 грн., завдяки яким закуплено i передано Дитячим обласним лікарням у безоплатне користування медичне обладнання для діагностики i лікування зору.

В Україні налічується близько 300 тис. дітей і більше 1 млн. дорослих з вадами слуху, в тому числі, з глухотою – біля 10 тис. дітей та 100 тис. дорослих.

Для своєчасного виявлення втрати слуху необхідно забезпечити апаратами для ехоскринінгу всі пологові будинки та відділення, а ЛОР-відділення потребують імпедансоментрів, аудіометрів та апаратури для об’єктивної аудіометрії.

У цей період об’єднуються тисячі небайдужих українців, абсолютно різного віку, статусу та життєвої позиції, щоб зробити свій внесок у краще майбутнє дітей та власними зусиллями оснащати дитячі лікарні новим медичним обладнанням.

Володарський район також підключився до цієї акції.

Сектор фізичної культури та спорту разом із лідерами органів учнівського самоврядування центру творчості дітей та юнацтва провели благодійну акцію «Серце до серця» у загальноосвітніх школах Володарського району та у організаціях Володарки.

Надзвичайно важливою є саме Ваша підтримка й допомога у проведенні цього суспільно – важливого благодійного проекту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: