#

Восени на Київщині планують встановити майже 130 камер відеоспостереження

22.07.2021 19:54
Восени на Київщині планують встановити майже 130 камер відеоспостереження
Фото з мережі Інтернет

На початку осені на Київщині буде встановлено 128 камер відеоспостереження в рамках реалізації обласної цільової програми "Безпечна Київщина"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Киеввласть".

За словами голови постійної комісії Київської обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами та запобіганню корупції Тараса Костіна, під час зустрічі з начальником управління оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами КОДА Світланою Хімченко, обговорили механізм взаємодії Київської обласної ради з органами місцевого самоврядування в частині розвитку інтегрованої системи відеоспостереження та відеоаналітики Київської області.

Як зазначає депутат, наразі триває робота з підключення камер відеоспостереження, що належать органам місцевого самоврядування (громадам), у єдину інтегровану систему відеоспостереження та відеоаналітики Київської області.

Костін ініціює проведення наради з головами громад, на якій планується обговорити переваги підключення камер громад до єдиної системи відеонагляду Київської області.

Окрім того, за словами депутата, постійна комісія готова розглянути та врахувати ініціативи керівників громад при розробці нової редакції безпекової програми.

Нагадаємо, що до правоохоронців звернулася місцева мешканка та повідомила про те, що поблизу Кагарлицької лікарні невідома особа вкрала її велосипед.

На початку осені на Київщині буде встановлено 128 камер відеоспостереження, – Костін

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: