#

Військовий із Фастова за пів року російського полону так і не отримав відповідного статусу

05.10.2022 08:10
Військовий із Фастова за пів року російського полону так і не отримав відповідного статусу
Костянтин Чагаров

Військовослужбовець Житомирської 95 ОДШБР Костянтин Чагаров, який із 16 квітня перебуває у полоні росіян, досі не отримав документів, що підтверджують статус полоненого

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Поліни Сіленко у групі "Доброго ранку, Фастів!" у Facebook.

Авторка допису зазначає, що Костянтин Чагаров боронив Україну ще до повномасштабного вторгнення росії. З 24 лютого він виконував бойові завдання на сході, а в квітні потрапив у полон разом із трьома побратимами поблизу Ізюма. Ці три побратими мають всі документи, які підтверджують їхнє перебування в полоні, окрім Костянтина.

Поліна Сіленко пише, що у військоматі забули про воїна:

Нас просили про тишу, але вона виявилась не такою на яку ми сподівались. Виявилася тиша в прямому сенсі цього слова!!! Військкомат, Житомирська 95 ОДШБР не приймають участі у визволенні, він виявився їм не потрібен. НІБ (Національне інформаційне бюро) не надає документів, які підтверджують статус полоненого, хоча, судячи з фото, це є очевидним. Кожного разу на моє звернення відповідають: "У нас немає інформації".

Жінка просить громадськість надати розголосу цій справі. Вона додає:

Не на таку відповідь від органів заслуговує Костянтин.

Нагадаємо, що поліцейські викрили розбійника у Фастові, який кинувся з ножем на працівниць фінансової компанії та забрав гроші

Читати "Моя Київщина" у Telegram