#

Вулицями зруйнованих Бучі, Ірпеня та Бородянки проводять платні екскурсії

13.06.2022 11:20
Вулицями зруйнованих Бучі, Ірпеня та Бородянки проводять платні екскурсії
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що після деокупації Бучі, Ірпеня та Бородянки там почали влаштовувати платні екскурсії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Любові Лавріненко у Facebook.

Житель Київщина Любов Лавріненко розповіла про платні екскурсії з Києва до Бучі, Ірпеня та навіть Бородянки. Розклад екскурсій жінка бачила на власні очі.

Місцева мешканка обурена:

Люди, з вами все добре? Ну тоді вже купуйте квитки на повен день-допоможете скло бите з квартир виносити, завали розбирати, а, можливо, навіть розміновувати. Бо вчора, наприклад, викликали саперів до колишнього кафе на зупинці (поруч зі мною) - там виявили величезний  снаряд, що не розірвався. А весь цей час на зупинку приходили люди, хтось міг випадково кинути туди недопалок... Пронесло, як то кажуть.

Варто нагадати, що з  початку війни росії проти України 24 лютого війська РФ намагалися дістатися Києва. Урешті ЗСУ стримали наступ, уже 2 квітня українські військові повністю звільнили від російських солдатів Київську область, попри це мешканців закликають не поспішати з поверненням додому: території зачищають від мін.

Нагадаємо, що 12 червня голова Київської ОВА Олексій Кулеба повідомив про проведення перевірки прикордонних укріплень Київської області та одного із рубежів оборони.

Читати "Моя Київщина" у Facebook