#

В'ячеслав Смульський, заступник скандального Мозоля, кошмарив людей, тоді як сам крав газ

21.09.2023 13:46
В'ячеслав Смульський, заступник скандального Мозоля, кошмарив людей, тоді як сам крав газ
В'ячеслав Смульський

На крадіжці газу напередодні попався екс-начальник економічної безпеки Київоблгазу В'ячеслав Смульський. Соратника з беззаконня, вимагання грошей з бізнесу та майстра кошмарити населення, вигнаного директора з безпеки Ігоря Мозоля

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Цинізм ситуації в тому, що ще кілька місяців тому, до націоналізації підприємства, головне завдання Смульського і Мозоля полягало в запобіганні крадіжці газу в Київській області. Як бачимо, натомість спільники займалася набиванням власних кишень.

Чого вартий інцидент, що стався минулої весни. На Київщині, в селі Крушинка Мозоль із Смульським відрізали від газу за нібито крадіжку газу, свого керівника, топ-менеджера РГК Ігоря Золотухіна.

В'ячеслав Смульський та Ігор Мозоль одні з яскравих представників корупціонерів та збитих льотчиків на території Київської області. До моменту націоналізації підприємства встигли засвітитися у численних корупційних скандалах, вимаганні грошей із населення та бізнесу. Одним словом, запам'яталися на посаді, як хабарники.

Нагадаємо, у травні цього року Смулський уже потрапляв до рук правоохоронців. Тоді його затримали на хабарі 10 тисяч доларів від забудовника за газифікацію житлового комплексу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook