#

Хлопець із Полтавщини зґвалтував та пограбував дівчину у Білій Церкві

01.10.2021 11:50
Хлопець із Полтавщини зґвалтував та пограбував дівчину у Білій Церкві
Фото з місця події

Учора, 30 вересня, у місті Біла Церкві на проспекті Князя Володимира поліцейські помітили авто Volkswagen на аварійній світловій сигналізації

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook, із транспортного засобу вибігли чоловік та жінка, тому охоронці порядку зупинились, аби запитати, що трапилось.

Громадяни повідомили, що побачили на бордюрі дівчину, яка сиділа в одній спідній білизні, яка благала про допомогу та розказала, що її зґвалтували та нанесли тілесні ушкодження.

Патрульним постраждала описала нападника як особу чоловічої статі віком 20-25 років, який був одягнений у чорний одяг: кросівки, джинси та куртку з білими вставками. Дівчина запам'ятала, що він мав телефон червоного кольору. Окрім цього, він відібрав у потерпілої сумку з телефоном марки Xiaomi всередині.

Охоронці порядку викликали медиків та передали орієнтування на злочинця усім іншим екіпажам та вирушили на обстеження прилеглої території.

Дуже швидко вони знайшли сумочку в гіллі дерев. А неподалік виявили чоловіка, який підпадав під опис постраждалої.

Патрульні зі взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) затримали чоловіка. Ним виявився 21-річний уродженець Полтавської області.

Нагадаємо, що депутат Білоцерківської райради Олександр Бабенко заявив, що Білоцерківська ЦРЛ може стати об’єктом дерибану.

Читати "Моя Київщина" у Telegram