#

Хоробра продавчиня з Обухова самотужки відбилася від нападника з палицею (ВІДЕО)

04.02.2023 14:40
Хоробра продавчиня з Обухова самотужки відбилася від нападника з палицею (ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 3 лютого, в Обухові продавчиня магазину дала відсіч хулігану, який раптово напав на неї з палицею

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу поліції Київщини.

На записі з камер відеоспостереження видно, як зловмисник зайшов до приміщення маркету, декілька секунд спостерігав за діями продавчині, а потім раптово почав бити її палицею. З’ясувалося, що нападник заздалегідь приготував дерев’яну ніжку від стільця, якою спричинив розсічену рану голови.

Головна поліції Київщини Андрій Нєбитов написав:

Хоробра жінка  ні на мить не злякалась нападника, який раптово вдерся в її магазин і кинувся на неї із палицею. За мить забрала дерев’яшку і стусаном вигнала із крамниці. А якісь ідіоти окупанти думають, що можуть захопити цей народ. Наші люди – незламні!

Згодом поліцейські затримали 47-річного місцевого жителя та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. Пояснити свої дії чоловік не зміг.

За фактом хуліганства із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень [ч. 4 ст.296 ККУ] слідчі розпочали досудове розслідування . Фігуранту загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що до Обухівського управління поліції Київщини надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік викрав із припаркованого автомобіля акумулятор.


Читати "Моя Київщина" у Facebook