#

Яготинська лікарня запрошує жителів пройти безкоштовне тестування на ВІЛ-інфекцію

01.12.2022 10:04
Яготинська лікарня запрошує жителів пройти безкоштовне тестування на ВІЛ-інфекцію
Фото з місця події

КНП "Яготинська ЦМЛ" запрошує всіх бажаючих прийти до кабінету «ДОВІРА», де можна пройти безкоштовне та конфіденційне консультування та тестування на ВІЛ-інфекцію

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "КНП "Яготинська центральна міська лікарня" вторинна медична допомога» у Facebook, результат такого тестування отримується протягом 15 хвилин.

Графік роботи кабінету:

  • понеділок-п'ятниця з 8.30 до 16.27 (перерва на обід з 13.00 до 13.30).

У дописі зауважується, що якщо ВІЛ-інфекція вчасно діагностована, а пацієнт дотримується всіх призначень та рекомендацій лікаря, то з цим діагнозом людина може вести повноцінне життя.

Лікування ВІЛ-інфекції здійснюється безоплатно в кабінеті "Довіра".

Також у повідомленні було зауважено:

Традиційно 1 грудня увесь світ відзначає День боротьби зі СНІДом в ім’я соціальної терпимості та розширення обміну інформацією про пандемію, що швидкими темпами розповсюджується усіма регіонами земної кулі. Саме такі спільні дії служать справі зміцнення організованих зусиль по боротьбі з ВІЛ/СНІДом.

Нагадаємо, що днями ювенальні поліцейські спільно із службою у справах дітей та сім’ї, центру соціальних служб Яготинської міської ради відвідали сім'ю, що перебуває в складних життєвих обставинах.

Читати "Моя Київщина" у Facebook