#

Стало відомо, як працюватиме центр вакцинації у Білій Церкві

11.06.2021 18:20
Стало відомо, як працюватиме центр вакцинації у Білій Церкві
Фото з мережі інтернет

У Білій Церкві в суботу, 12 червня, відкриють центр вакцинації проти коронавірусу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Білоцерківської міської ради.

Згідно з розпорядженням Тетяни Щербак, керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації  на території Київської області, спричиненої коронавірусом 2019-NCOV, у Білій Церкві буде центр вакцинації.

Він працюватиме 12-13 червня (субота–неділя) з 09:00 до 17:00. Центр знаходиметься за адресою вул. Героїв Небесної Сотні, 46 у приміщені ДЮСШ №1.

Щепитися можуть лише ті громадяни, які записалися у лист очікування через додаток "Дія" або контакт-центр МОЗ (0 800 60 20 19).

У першу чергу вакцинуватимуть тих, хто попередньо запрошений на щеплення дзвінком, або повідомленням. У другу чергу тих, хто зареєструвався до листа очікування, але ще не отримав запрошення. Пріоритет надаватимуть людям похилого віку.

Можливості обирати вакцину – немає! Щеплення відбуватиметься  вакциною, яка є в наявності в Україні. Наразі це вакцина CoronaVac китайської компанії Sinovac Biotech.

Нагадаємо, що працівники ДСНС Білої Церкви вшанували пам’ять загиблих колег, які гасили пожежу на білоруській нафтобазі БРСМ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram