#

Яскравий, просторий та сучасний: у Стоянці відкрився комунальний дитсадок (ФОТО)

19.10.2020 08:50
Яскравий, просторий та сучасний: у Стоянці відкрився комунальний дитсадок (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 17 жовтня, в ірпінському мікрорайоні Стоянка, на вулиці Незалежності, урочисто відкрився новозбудований комунальний дитячий садок "Смайлик"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Уже на початку листопада він наповниться дитячим сміхом. Садок розрахований на шість груп, обладнаний необхідною технікою та меблями. У дворі облаштовано ігрові майданчики зі спеціальним м’яким безпечним покриттям, — розповів перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин, який узяв участь у відкритті закладу. 

Він зазначив, що це перший комунальний дитячий садок у мікрорайоні Стоянка та вже четвертий, відкритий в Ірпені за останні п’ять років.

Маркушин додав, що на наступні п’ять років у місті заплановано будівництво ще п’яти комунальних дитсадків, а також двох нових корпусів в існуючих дошкільних закладах.

Була проведена велика робота. Олександр Маркушин тут днював і ночував, намагаючись максимально швидко відкрити цей садочок для всієї громади. Сподіваюся, дітки будуть щасливі, — наголосив в. о. міського голови Андрій Літвинов.

Нагадаємо, що нещодавно в Ірпінській ЗОШ №12 завершили реконструкцію спортивної зали, яку ремонтували з початку року.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: