#

Юна дослідниця з Борисполя потребує підтримки для перемоги у міжнародному конкурсі

06.08.2021 20:04
Юна дослідниця з Борисполя потребує підтримки для перемоги у міжнародному конкурсі
Фото з мережі Інтернет

Дар'я Єрофеєва, учениця Бориспільського навчально-виховного комплексу "Гімназія "Перспектива" – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів" імені Володимира Мономаха, бере участь у Міжнародному конкурсі Стокгольмський юнацький водний приз, який нині проходить онлайн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Виконавчий комітет Бориспільської міської ради" у Facebook.

У квітні цього року дівчина стала володаркою Гран-прі національного етапу Міжнародного конкурсу з проєктом "Оцінка токсичності озерної води м. Борисполя за допомогою "ростового тесту" (керівник – Нагаєва Л. М.), а тепер має честь на надзвичайну відповідальність представляти не просто рідне місто, а всю Україну в Міжнародному конкурсі.

За результатами міжнародного онлайн голосування буде обраний проєкт, який отримає Приз глядацьких симпатій. За цю нагороду змагаються переможці національних етапів конкуру SJWP з 38 країн світу і Україна серед них.

Для того, щоб підтримати Дар’ю треба:

  • Перейти за посиланням: https://www.watertank.se/voting/
  • Обрати в списку країн "Ukraine" (кінець списку "See more")
  • Натиснути "Vote"
  • Ввести свій e-mail, підтвердити що ви не робот та прийняти умови сайту
  • Натиснути "Vote Now".

Нагадаємо, що вихованка Бориспільської ДЮСШ Аніта Слободян стала срібною призеркою чемпіонату Європи з пауерліфтингу серед юніорок 2021 року.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: