#

Юна жителька Гостомеля потрапила до фіналу Дитячого Євробачення – 2021

06.10.2021 10:50
Юна жителька Гостомеля потрапила до фіналу Дитячого Євробачення – 2021
Єлизавета Петрук

Нещодавно стали відомі імена фіналістів, які пройшли до фіналу Дитячого Євробачення – 2021, де серед обранців є вихованка гостомельської вокальної студії "Golden Voice" Єлизавета Петрук  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Гостомельська селищна рада" у Facebook.

Розповідається, що 14-річна Єлизавета Петрук живе в Гостомелі. З 11 років займається вокалом. Неодноразова володарка гран-прі багатьох міжнародних конкурсів та фестивалів. Також Ліза потрапила до фіналу з піснею "The Spirit of Music" Софії Іванько, з якою Софія представляла Україну у 2019 році на Дитячому Євробаченні.

Загалом на участь у Нацвідборі на Дитяче Євробачення-2021 надійшло 118 заявок, які були опрацьовані відповідно до умов Положення. У фінал потрапили - вісім учасників з авторськими піснями та четверо учасників, які переспівали пісні попередніх учасників Дитячого Євробачення. Четвірка фіналістів, які на першому етапі виконували не власні пісні, у фіналі отримають для участі пісню від Суспільного мовника.

Транслюватиме фінал Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2021, який відбудеться 19 грудня у Парижі, в концерт-холі La Seine Musicale, розташованому на острові Іль-Сеґен посеред річки Сена, телеканал UA: КУЛЬТУРА.

Переможця Національного відбору на Дитяче Євробачення-2021 визначатимуть під час телеконцерту 23 жовтня. Долю фіналістів будуть вирішувати професійне журі та глядачі за допомогою онлайн-голосування.

Нагадаємо, що родина у Гостомелі створила будинок сімейного типу та за весь час його існування надали родинне тепло та підтримку 30-ти вихованцям.

Читати "Моя Київщина" у Telegram