#

Юні білоцерківці перемогли у кількох номінаціях Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді

31.10.2023 14:20
Юні білоцерківці перемогли у кількох номінаціях Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді
афіша

За підсумками Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді, який було організовано Національним агентством України з питань державної служби (НАДС) та Центром адаптації державної служби до стандартів ЄС білоцерківці опинилися серед переможців

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис телеграм-каналу Білоцерківської міської територіальної громади.

Із  204 робіт, поданих до оргкомітету, почесне І місце за представлену відеороботу у номінації "Рівні права і можливості жінок і чоловіків" здобули студенти Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну Максимець Денис, Спіцина Тетяна, Січкарук Марія, Яценко Вікторія.  

Працівник виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Колотницький Юрій отримав заохочувальну відзнаку від EU4PAR за письмову роботу у номінації "Реформування держуправління в контексті європейської інтеграції".

Нагадаємо, що білоцерківська спортсменка Лілія Маланчук стала бронзовою призеркою Чемпіонату світу U-23 з вільної боротьби.

Читати "Моя Київщина" у Facebook