#

Юні сумоїсти з Київщини виграли путівки на Євро-2021 (ФОТО)

23.04.2021 14:00
Юні сумоїсти з Київщини виграли путівки на Євро-2021 (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що у чемпіонаті України з сумо серед юніорів, юнаків та молодших юнаків перемогла команда з Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської обласної ради.

Відомо, що чемпіонат проходив у Мелітополі. У ньому взяло участь 600 борців з 12 областей. Не зважаючи на те, що у зв'язку з несприятливою епідеміологічною ситуацією на місцях не всі спортсмени Київської обласної команди змогли взяти участь у змаганнях, спортсмени столичної області вибороли перемогу а також путівки на Євро-2021.

Серед переможців:

  • Тетяна Соха – вона посіла друге місце у вазі до 75 кг та віковій категорії U18.
  • Команда у складі Іванни Юзифович і Тетяни Сохи, також до 18 років, стала бронзовим призером.
  • Іванна Юзефович –  чемпіонка України в U16 +75, а також дівчина здобула бронзові медалі в U18 +75, абсолютній категорії і в команді.
  • Аміна Мухамед виборола срібло серед спортсменів до 16 років та вазі 55 кг.
  • Олександр Бабач – бронза у вазі 55 кг та до 16 років.
  • Дмитро Волошановський – чемпіон України серед спортсменів до 14 років та вазі +70 кг. Окрім цього він здобув ліцензію на чемпіонат Європи.
  • Міла Цалай (U14, до 55 кг), Назар Бричок (U14, до 55 кг), Владислав Боровиков (U12, до 30 кг) та Дарина Дем'яненко (U12, до 50 кг) здобули бронзу.

Повідомляють, що Всеукраїнська першість в Мелітополі була відбором на чемпіонат Європи, який відбудеться в Польщі наприкінці липня.

Нагадаємо, що вихованці Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи посіли призові місця на чемпіонаті України з тхеквондо ВТ.



Читати "Моя Київщина" у Telegram