#

Юні козинці стали володарми музичних нагород (ФОТО)

11.06.2021 14:10
Юні козинці стали володарми музичних нагород (ФОТО)
Фото з місця події

Учні Козинської школи мистецтв здобули нагороди Всеукраїнського багатожанрового дистанційного конкурсу-фестивалю "Весь світ у долонях матері"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Козинська селищна рада Обухівського району" у Facebook.

Зазначимо, що конкурс відбувся на початку травня 2021 року. Виступи дітей були розміщені у соцмережах, де їх переглядали поціновувачі мистецтва та жюрі.

Учні Козинської школи мистецтв надіслали вокальні  та інструментальні виступи. Думітро Софійка співала "Пісню для всіх" Лесі Горової та стала лауреатом першої премії. Башинський Андрій виступав одразу в двох номінаціях з піснею "Джури" та виконував на фортепіано-твір Бюргмюллера "Чистота". За результатом конкурсу Андрій став лауреатом  першої премії з вокалу та завоював другу премію в інструментальному жанрі.

 Дуже порадувала селищу своїми досягненнями Іванко Ганнуся, яка виконувала на фотрепіано цікавий твір "Незвичайна пригода" та стала лауреатом першої премії.

Підготували учнів до конкурсу викладачі Козинської школи мистецтв Дворянин Людмила Вікторівна та Бойко Богдана Миколаївна, які від організаторів отримали подяки за якісно підготовлених учнів.

Нагадаємо, що в Козині облашутють куточок пам’яті Валерія Лобановського.


Читати "Моя Київщина" у Telegram