#

Юні вишгородські вокалісти посіли перше місце на міжнародному конкурсі "JISKRA 2020" (ФОТО)

20.11.2020 14:20
Юні вишгородські вокалісти посіли перше місце на міжнародному конкурсі "JISKRA 2020" (ФОТО)
Фото з місця події

Юні вокалісти з Вишгорода перемогли на конкурсі у Чехії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Вишгородський районний Центр художньої творчості "Дивосвіт" у Facebook.

На міжнародному конкурсі "JISKRA 2020" (Чехія) І місце отримав ансамбль старшої групи зразкової вокальної студії "Візерунок" за пісню "Лови момент". Також ІІІ місце з піснею "Школа" на цьому ж фестивалі у своїй віковій категорії посіла середня група колективу.

У "Дивосвіті" розповідають, що в активі юних вокалістів та керівника студії Тетяни Литвин ще низка перемог, підтверджених дипломами. Зокрема, дві бронзові нагороди отримали обидві групи "Візерунків" на регіональному етапі всеукраїнського відкритого фестивалю закладів позашкільної освіти України "Територія творчості".

Участь у вокальних змаганнях різного рівня – від обласних до міжнародних – наші вокалісти нині беруть дистанційно. Записані вокальні номери, відіслані на різні конкурси, отримані різні місця. Різні, але завжди призові і це надзвичайно тішить! – зазначають у "Дивосвіті".

Нагадаємо, що Києво-Святошинська місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за вбивство у Вишгороді ветерана АТО, колишнього бійця батальйону "Айдар".



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: