#

З 20 жовтня в Ірпінській громаді стартує місячний марафон з благоустрою

18.10.2023 08:10
З 20 жовтня в Ірпінській громаді стартує місячний марафон з благоустрою
Фото з мережі інтернет

Незабаром в Ірпінській громаді розпочнеться марафон з благоустрою та прибирання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис міського голови Ірпеня Олександра Маркушина.

У прибиранні візьмуть участь, окрім мешканців міста,  працівники управління соцзахисту й управління освіти, депутати, працівники виконкому та усі відповідні міські служби і комунальні підприємства Ірпінської міської ради.  

20 жовтня планується навести лад у парку Перемоги, парку відпочинку ім. Михайла Стельмаха та парку Героїв АТО, вул. Університетська (узбіччя між водоканалом та вул. Лісова).

27 жовтня - у парковій зоні Державного податкового університету на вулиці Університетській та лісосмузі на перетині з вулицею Соборною, гідрологічний заказник "Криничка" на вулиці Миколи Сингаївського та джерело "Криничка" на вулиці Мечникова. 3 листопада містяни приберуть кар’єр СМУ, зону навколо водойми, вулиці Котляревського та Антонова уздовж залізниці.

На 10 листопада заплановано очистити вулицю Київську до перетину з вулицею Лисенка та дитячий майданчик. Того ж дня толоки відбудуться на вулиці Гайдамацька, вулиці Незалежності від КП "Ірпіньводоканал" до вулиці Павла Глазового - там прибиратимуть узбіччя.

Місця загального користування прибиратимуть і у селищах громади:

  • 20 жовтня - Михайлівка-Рубежівка;
  • 27 жовтня - Забуччя;
  • 3 листопада - Козинці;
  • 10 листопада - Діброва.

На КП "УЖКГ "Ірпінь" покладена відповідальність за дрібний ремонт шляхів, тротуарів, зупинок. Підприємства усіх форм власності повинні зібрати та вивезти сміття із закріплених за ними територій до 16 листопада.

Нагадаємо, що студенти Державного податкового університету передали маскувальну сітку військовим.

Читати "Моя Київщина" у Facebook