#

З Ірпеня в Житомир приїхали мародери на викраденій автівці (ВІДЕО)

30.03.2022 21:00
З Ірпеня в Житомир приїхали мародери на викраденій автівці (ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 29 березня, на блокпосту під Житомиром поліцейські затримали мародерів, які обікрали житло в Ірпені та їхали у викраденому автомобілі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на ГУ Нацполіції в Житомирській області у Facebook.

На в’їзді у Житомир поліцейські перевірили автомобіль BMW, яким із боку Києва рухалися троє чоловіків. Усі вони назвалися добровольцями одного з українських батальйонів. Проте, жодного документального підтвердження цьому вони не мали. Не було у громадян і реєстраційних документів на транспортний засіб.

З’ясувалося, що чоловіки є жителями Львівської області, віком від 27 до 31 року. Під час огляду авто, було виявлено ювелірні прикраси, гроші й інші цінні речі, а також дві гранати. Походження цих речей чоловіки пояснити не змогли.

Згодом стало відомо, що автомобіль належить жительці міста Ірпінь. Зараз жінка перебуває закордоном. Цінності та гроші теж, були іикрадені викрадені з її дому.

Усіх трьох зловмисників правоохоронці доставили до відділку поліції.

Слідчі оголосили затриманим про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). До суду подано клопотання про взяття зловмисників під варту. У ході подальшого досудового розслідування збираються документальні свідчення для кваліфікації злочинних дій чоловіків за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) та ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Нагадаємо, що мер звільненого від російської окупації міста Ірпінь Олександр Маркушин розповів, що у місті загинули близько 300 цивільних та 50 військовослужбовців.


Читати "Моя Київщина" у Telegram