#

Завтра Київщина виходить із "червоної" зони карантину

30.04.2021 12:00
Завтра Київщина виходить із "червоної" зони карантину
Фото з мережі інтернет

Віктор Ляшко повідомив, що з 1 травня у Київській та Миколаївській областях будуть діяти обмеження, встановлені для "жовтої" зони адаптивного карантину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Фокус".

За словами головного санітарного лікаря Віктора Ляшка, два регіони вирішили вивести з локдауна завдяки поліпшенню епідемічної ситуації. Він розповів, що в Україні в цілому стабілізувалася ситуація після третьої хвилі коронавіруса, тому уряд може послаблювати карантинні обмеження в деяких регіонах:

Сьогодні Міністерство охорони здоров'я готує подання до Державної комісії з ТЕБ та НС про вихід з "червоного" рівня епіднебезпеки Київської та Миколаївської областей. Таким чином з 1 травня в Україні буде сім областей, де встановлено "червоний" рівень епідеміологічної небезпеки.

Варто нагадати, що в "жовтій" зоні дозволена робота громадського транспорту, розважальних закладів, спортзалів, закладів громадського харчування, готелів і туристичних баз. У той же час, обмежуються масові заходи і заборонено відвідування установ соцзахисту.

Нагадаємо, що нардепи політсили "Слуга народу" разом із десятком колег з Київської області нехтували жорсткими карантинними обмеженнями, запровадженими на час локдауну.

Читати "Моя Київщина" у Facebook