#

За 30 км від дому: у поліції розповіли деталі розшуку 13-річного хлопця (ВІДЕО)

27.10.2022 19:00
За 30 км від дому: у поліції розповіли деталі розшуку 13-річного хлопця (ВІДЕО)
Фото з місця події

У поліції Київщини розповіли, як розшукали 13-річного Віктора з Бабинців, що втік із дому

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Нацполіції.

25 жовтня, близько 12:30, 13-річний Віктор узяв портфеля, сів на велосипед та поїхав з дому. Спочатку батьки хлопця намагались знайти його самотужки, а на вечір, коли Віктор не повернувся, звернулися до правоохоронців. 

Юнака шукали всю ніч, поліцейські опитували знайомих підлітка та односельців, показували фото хлопця у селах та містечках району, перевіряли лісосмуги та недобудови, залучили до пошуку соцмережі. Врешті, на одній із камер відеонагляду правоохоронці помітили Віктора, який рухався трасою Київ — Ковель.  

Вже на вечір у Макарові громадяни згадали, що схожого за описом хлопчика бачили на  одній із вулиць селища. Поліцейські обійшли всі будинки і знайшли дитину. Як виявилось, Віктор подолав велосипедом майже 30 кілометрів, після чого знесилений та голодний попросився заночувати в місцевому гуртожитку. Хлопчину прихистила одна з літніх жительок. 

Поліцейські привезли підлітка додому та отримали обіцянку більше не втікати. За даними ювенальної превенції, з початку жовтня на території Київської області зникло 53 дитини - всі були знайдені.

Нагадаємо, що патрульні села Чайки виявили два транспортні засоби, що перебували у розшуку.


Читати "Моя Київщина" у Facebook