#

За борг жителів Ірпеня "Теплоенергопостач" може забезпечувати місто теплом ще рік (ВІДЕО)

22.02.2021 20:40
За борг жителів Ірпеня "Теплоенергопостач" може забезпечувати місто теплом ще рік (ВІДЕО)
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що абоненти комунального підприємства "Теплоенергопостач" Ірпеня за споживання тепла у своїх оселях заборгували понад 33 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ITV".

Усіх, хто не платить, попереджуємо регулярно, і це робота кожного з працівників нашого абонентського відділу – по телефону, розносять (попередження) по поштових скриньках; до особливо великих порушників, що довго не сплачують, у квартири ходять, індивідуально зустрічаються, – розповів Василь Пікулик, заступник директора КПП "Теплоенергопостач".

Працівники підприємства кажуть, що спілкування з боржниками – робота не з легких, адже, окрім інформації щодо сплати коштів, треба запастися неабияким терпінням.

У підприємстві розповідають що кожному, хто потрапив у фінансову скруту, тут пропонують укласти угоду на реструктуризацію боргу і сплачувати його частинами. Найчастіше відгукуються на пропозицію ті, хто планує отримати субсидію, адже з боргами її не дають.

Останній крок, який вимушені застосовувати до системних неплатників за спожите тепло – подавати до суду.

Ті, що ми подали в тому році – це більше 100 заяв. У цьому році на початку лютого підготували 30 заяв і ось 36 також підготовлені – будемо подавати до суду, – поділилась Анна Варченко, головний юрисконсульт КПП "Теплоенергопостач".

Нагадаємо, що чергове здорожчання тепла чекаєна білоцерківців – вартість опалення підвищиться на 33,2%.

Читати "Моя Київщина" у Telegram