#

За добу бориспільські патрульні відсторонили від керування двох водіїв (ФОТО)

29.12.2022 13:00
За добу бориспільські патрульні відсторонили від керування двох водіїв (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні вночі, 29 грудня, інспектори отримали повідомлення про ДТП на АЗС, що знаходиться на 45 км автодороги М-03 "Київ — Харків"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

На місці поліцейські встановили, що водій вантажного автомобіля Volvo з напівпричепом Scania не дотримався безпечного бокового інтервалу та здійснив зіткнення з транспортним засобом MAN. Унаслідок ДТП транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

Під час спілкування  у водія Volvo, що спричинив ДТП, патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували пройти огляд на визначення стану сп’яніння за допомогою приладу Драгер на місці. Результат — 1,88 проміле алкоголю в крові, що у понад 9 разів перевищує норму.

Охоронці порядку на 42-річного водія склали адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП та відсторонили від керування.

Інший випадок стався вранці близько 7-ї години на вулиці Київський Шлях. Патрульні зупинили транспортний засіб Peugeot за порушення ПДР. Під час перевірки документів  у 57-річного водія інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік погодився пройти огляд на місці за допомогою приладу Драгер, результат — позитивний 1,02 проміле алкоголю в крові водія. На водія поліцейські склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та постанову за ч. 2 ст .122 (Порушення правил проїзду на заборонений сигнал світлофора).

Нагадаємо, що поліція Київщини розслідує ДТП за участю пішохода, яка сталася вчора, 26 грудня.


Читати "Моя Київщина" у Telegram