#

За добу на Київщині "прикрили" аж три нелегальні гральні заклади (ФОТО)

05.09.2020 19:40
За добу на Київщині "прикрили" аж три нелегальні гральні заклади (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 5 вересня, у поліції повідомили, що за останню добу виявили та припинили діяльність гральних залів у містах Бориспіль, Вишневе та Обухів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Відтак, гральний зал у Борисполі був розташований по вулиці Київський Шлях. Зауважимо, що звідти правоохоронці вилучили 10 системних блоків та комплектуючі до них.

Повторно ліквідували нелегальний ігровий зал у місті Вишневе по вулиці Першотравнева працівники Департаменту внутрішньої безпеки НПУ спільно з   місцевими поліцейськими. Слідчо-оперативна група поліції під час невідкладного обшуку вилучила 6 комплектів грального приладдя.

Аналогічна ситуація з підпільним гральним закладом сталася у місті Обухів. Там повторно припинили функціонування незаконного бізнесу працівники Департаменту внутрішньої безпеки НПУ спільно зі співробітниками Обухівського відділу поліції.

Наразі тривають досудові розслідування в кримінальних провадженнях. Організаторам "бізнесу" загрожує стягнення штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, що 10-річний Микола Клюй вийшов зі школи та зник, востаннє його бачили в селі Святопетрівське Києво-Святошинського району



Читати "Моя Київщина" у Telegram