#

За добу в Переяславській ОТГ звільнили вісім невакцинованих педагогів

10.11.2021 08:22
За добу в Переяславській ОТГ звільнили вісім невакцинованих педагогів
Фото з мережі інтернет

Із 8 листопада в Переяславській ОТГ від роботи відсторонили вісім працівників сфери освіти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Зокрема, у Циблівській громаді, де є чотири школи, без змін і обмежень у навчальному процесі працює лише Лецьківська. А у Циблівській, Хоцьківській та Світанківській школах учні 1-4 класів навчаються очно, а решта – дистанційно. Там немає 100% вакцинації колективів, як того вимагають законодавчі норми. Відмовилися щепитися проти COVID-19 троє вчителів.

У Студениківській громаді усі п’ять шкіл працюють у звичному режимі. Станом на 9 листопада поки лише троє педагогів мають по одному щепленню. Із них один перебуває на лікарняному. Ці троє осіб відсторонені від роботи.

Працівники, які не отримали щеплення, відсторонені від роботи без збереження зарплати та без нарахування стажу за ці дні.

У Ташанській громаді учні усіх чотирьох шкіл навчаються очно. За словами начальниці відділу освіти Таміли Дубини, у них відсторонені від роботи двоє працівників.

У Дівичківській громаді усі чотири школи працюють також у звичному режимі. Тут не вакцинувалися двоє працівників, тож вони були також відсторонені від роботи.

Нагадаємо, під Києвом прикордонники презентували мобільний польовий госпіталь для лікування хворих на коронавірус.

Читати "Моя Київщина" у Facebook