#

За допомогою евакуатора мешканець Київщини викрав у столиці автомобіль (ФОТО)

15.04.2018 07:49
За допомогою евакуатора мешканець Київщини викрав у столиці автомобіль (ФОТО)

Столичні правоохоронці затримали мешканця Київщини за викрадення автомобіля. Поліцейським знадобилося кілька днів, аби встановили зловмисника.

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Поліції України.

До чергової частини Святошинського управління поліції надійшло повідомлення від 28-річного киянина про зникнення машини. На виклик виїхали патрулі та слідчо-оперативна група районного управління поліції. На місці події правоохоронці опитали можливих свідків та очевидців. Попередньо встановили, що правопорушник викрав авто за допомогою евакуатора.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу, причетну до злочину, та місце знаходження транспортного засобу. Автомобіль повернули власнику.

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу, це - 52-річний раніше не судимий мешканець Київської області.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: