#

За два тижні працівники Київського рибпатруля задокументували 35 порушень природоохоронного законодавства

05.11.2022 17:00
За два тижні працівники Київського рибпатруля задокументували 35 порушень природоохоронного законодавства
Фото з мережі Інтернет

У період із 17 по 31 жовтня на Київщині рибпатуль задокументував 35 порушень природоохоронного законодавства, з яких 2 - з ознаками кримінального злочину

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київський рибоохоронний патруль" у Facebook, було вилучено 33 од. заборонених знарядь лову (з них сіток – 1 012 метрів) та 347 кг незаконної риби.

Загальна сума завданих збитків відповідно до такс становить 308 601 грн. Також накладено штрафів на 1 921 грн.

Події сталися на водосховищах Київське, Канівське, річках Тетерів, Ірпінь, Рось, Роська, Гнила Оржиця, Стугна, Роставиця, Козинка, Ірпінський гідровузол та оз.Опечень.

При перевірці ринків на предмет законності продажу водних біоресурсів виявлені порушення у м. Яготин Вишгородського району Київської області, м.Сквира Білоцерківського району Київської області, смт. Макарів Бучанського району Київської області.

Також здійснено рейд на ринках в м.Тетіїв та с. Кашперівка Білоцерківського району Київської області - порушень не виявлено.

Київський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства.

Нагадаємо, що 23 жовтня на річці Тетерів поблизу сіл Страхолісся та Пилява Вишгородського району працівники рибоохоронного патруля спіймали порушників.

Читати "Моя Київщина" у Telegram