#

За кілька годин патрульні Київщини виявили 4-х людей з наркотиками (ФОТО)

01.07.2022 19:30
За кілька годин патрульні Київщини виявили 4-х людей з наркотиками (ФОТО)
Фото з місця подій

Протягом 30 червня та 1 липня патрульні Київщини виявили 4-х громадян, які мали при собі, ймовірно, наркотичні речовини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Учора, близько 19-ї години, на вулиці Завокзальній у Борисполі поліцейські взводу ТОР помітили підозрілого чоловіка. Під час спілкування з 32-річним громадянином виявилося, що він має згорток із речовиною рослинного походження.

Приблизно через годину там же інспектори виявили ще одного підозрілого чоловіка, який помітно нервував. Цей 43-річний громадянин розповів та показав, що у пачці з-під сигарок має з собою канабіс.

Патрульні села Чайки близько 20-ї години у селі Колонщина Бучанського району зупинили автомобіль, водій якого намагався уникнути зустрічі з поліцією. Під час спілкування з патрульними, 18-річний хлопець показав два zip-пакетики з речовиною рослинного походження.

Ще один випадок трапився близько 2-ї години ночі 1 липня на вулиці у Софіївській Борщагівці. Там під час перевірки документів 58-річного чоловіка, який порушив обмеження комендантської години, чайківські патрульні виявили у нього zip-пакет із речовиною рослинного походження.

На місце всіх подій патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі вилучили речовини на експертизу.

Нагадаємо, що на одному із полігонів Київщини правоохоронці області вдосконалювали  свої бойові вміння.




Читати "Моя Київщина" у Telegram