#

За минулу добу з водойм Київщини витягли чотирьох потопельників

29.07.2021 16:30
За минулу добу з водойм Київщини витягли чотирьох потопельників
Фото з мережі Інтернет

Учора, 28 липня, із водойм Василькова, села Ходосівка Обухівського району, Білої Церкви та району рятувальники дістали тіла чотирьох потопельників

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ ДСНС України в Київській області.

28 липня до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення, що в місті Васильків у річці Стугна потонув чоловік 1976 року народження. На місце події було направлено особовий склад 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Васильків. По прибуттю рятувальники встановили, що чоловік вирішив стрибнути з дамби річки Стугна та, втративши рівновагу, отримав травму несумісну з життям. Чоловіка піднято на поверхню місцевими мешканцями та рятувальниками вилучено на берег.

Цього ж дня в селі Ходосівка від місцевих мешканців надійшло повідомлення, що в місцевому ставку виявлено тіло людини. Особовим складом 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Чабани тіло чоловічої статі було вилучено на берег.

Також до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району від працівників національної поліції надійшло повідомлення, що у річці Красна на поверхні було виявлено потопельника. Тіло чоловічої статі ДСНСівці вилучили на берег.

Того ж дня у місті Біла Церква на річці Рось відділенням 4-ї  Державної пожежно-рятувальної частини міста Біла Церква та водолазною групою Ржищівської рятувальної станції у результаті  пошукових робіт  було вилучено  тіло чоловіка 1999 року народження, що зник напередодні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: