#

За місяць у Броварах загинуло два велосипедиста

11.09.2018 09:46
За місяць у Броварах загинуло два велосипедиста

У серпні поточного року було зафіксовано значне число потерпілих у дорожньо-транспортних пригодах за участю велосипедистів, з яких двоє кермувальників двоколісних засобів загинули від травм

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Трибуна Бровари".

Як зазначили представники служби термінового реагування, перший смертельний наїзд на велосипедиста в Броварах минулого місяця стався 12 серпня по трасі, на повороті до вул. Сергія Москаленка. Дорожній інцидент трапився пізнього часу доби – о 21:42.

Уже за тиждень схожий випадок відбувся по вул. Степана Бандери. 20 серпня, о 14:13, тобто посеред дня, на велосипедиста знову-таки наїхав автомобіль. Унаслідок ДТП кермувальник двоколісного загинув.

Обидва велосипедисти отримали травми, несумісні із життям. Вони померли ще до прибуття бригад екстреної медичної допомоги, – зазначають у службі порятунку.

Загалом же у серпні на території міста сталося три ДТП за участю велосипедистів. Іще один інцидент зареєстрували 7 серпня по вул. Миколаївці. На дорозі в приватному секторі не розминулись автівка і велосипед. Постраждалий «водій» двоколісного був шпиталізований із травмами середньої тяжкості.

Для прикладу, за серпень у Броварському районі сталося чотири інциденти за участі велосипедистів. Однак там обійшлося без смертей. Причому, серед ДТП наїзди на двоколісних були у трьох випадках, з яких двоє потерпілих отримали травми середньої тяжкості, а ще один – відмовився від шпиталізації.

В іншому випадку, 28 серпня, о 22:00 велосипедист із пасажиром у с. Богданівці не впорався із кермуванням двоколісного, врізавшись у стовп. Обидва шпиталізовані із травмами середньої тяжкості.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: