#

За найкращий бізнес стартап ветерани Київщини можуть отримати 1000 євро (ФОТО)

16.01.2020 09:55
За найкращий бізнес стартап ветерани Київщини можуть отримати 1000 євро (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Ветерани з Київської області зможуть отримати допомогу у відкритті власної справи за результатами захисту бізнес-планів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

У рамках програми із самозайнятості учасники та учасниці відвідають дводенні бізнес-тренінги й за результатами захисту бізнес-планів матимуть змогу отримати гранти розміром до 1 000 євро у вигляді обладнання для розвитку підприємництва.

Проєкт фінансується Європейським Союзом та впроваджується Міжнародною організацією з міграції. Міжнародна організація з міграції (МОМ), Представництво в Україні, розпочинає новий компонент проєкт "Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей".

Зараз понад 130 учасників отримали фінансування в рамках проєкт. Аби стати учасником проекту заповнюйте заявку за посиланням: http://bit.ly/ГрантиВетеранам або телефонуйте за номером 068 19 11 084.

Приймання заявок триватиме до завершення формування тренінгових груп. Пріоритет буде надано заявникам, які наразі не мають постійного місця роботи; мають низьку зарплату або часткову зайнятість; самі виховують дітей; утримують багатодітні родини або мають інвалідність. Грант надається винятково у формі оплати узгодженого обладнання та не передбачає грошових виплат учасникам.

Проєкт діє у Львівській, Київській та Дніпропетровській областях.

Також нагадаємо, що громадська організація "Перший український батальйон військових капеланів" планують створити центр допомоги санаторного типу для учасників бойових дій.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: