#

За пів року у Фастівській громаді зафіксували 60 випадків домашнього насилля

14.07.2022 11:30
За пів року у Фастівській громаді зафіксували 60 випадків домашнього насилля
Фото з мережі Інтернет

На жаль, на території Фастівської громади за перше півріччя зафіксували 60 випадків домашнього насилля

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Фастівська Міська Рада" у Facebook.

Однак у дописі зауважується, що для протидії насиллю у місті створено та функціонує консультативний центр. До нього можуть звертатися за кваліфікованою соціально-психологічною та навіть медичною допомогою всі бажаючі.

Про це говорили під час чергового засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на території Фастівської громади. Такод вони обговорили  питання ратифікації Стамбульської конвенції, а також реалізації на території громади кількох дієвих проєктів:

  • психолого-медичної допомоги постраждалим від війни "Моє серденько";
  • реагування на надзвичайні ситуації для забезпечення потреб дітей на звільнених територіях, дітей-переселенців та їхніх сімей, які постраждали внаслідок військових дій, шляхом надання соціально-психологічної та матеріальної допомоги, моніторингу і просування прав дітей у Києві і Київській області, яка реалізується у громаді у співпраці з Київською ОВА та благодійним фондом "Надія та житло для дітей".

Нагадаємо, що нарешті стартували роботи на автомобільній дорозі Р-04 Київ – Фастів – Біла Церква – Тараща – Звенигородка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: