#

За спирт готовий продати батьківщину: на Київщині затримали прихильника "руского міра"

12.06.2022 17:00
За спирт готовий продати батьківщину: на Київщині затримали прихильника "руского міра"
Фото з мережі Інтернет

На Київщині прикордонники на в’їзді до столиці зупинили для перевірки автівку Volkswagen, якою керував прихильник "руского міра"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ"  у Facebook, у мобільному телефоні чоловіка була інформація антиукраїнського характеру та переписка з другом, який проходить службу в лавах збройних сил РФ та проживає на території так званої ДРН.

У дописі розповідається, що уродженець міста Горлівка, що на Донеччині, 1971 року народження, писав у листуванні, що активно підтримує дії російських загарбників та повідомляв другу, що за пляшку мгб-шного спирту продав би свою батьківщину.

Також у повідомленні наголошується:

Тільки чомусь прихильник російської армії та "руского міра" проживав в Києві та не планував їхати до "своїх" і жити в окупації. В листуванні чоловіки активно обмінюються фото та відеофайлами обстрілів. Крім того, у багажному відсіку автомобіля Volkswagen, яким керував чоловік, прикордонники виявили залишки наборів сухих продуктів рф.

Тепер свою позицію чоловік пояснюватиме співробітникам компетентних правоохоронних органів України, яким передали чоловіка.

Нагадаємо, що Генральний штаб ЗСУ повідомив про втрати росії за 109 днів війни проти України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: