#

За вихідні патрульні Київщини виявили чотирьох громадян з наркотиками

12.09.2022 13:15
За вихідні патрульні Київщини виявили чотирьох громадян з наркотиками
Фото з місця подій

Протягом цих вихідних, 10 та 11 вересня, на Київщині патрульні поліцейські виявили у чотирьох громадян речовини, схожі на наркотичні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Чайківські патрульні у селі Горенка, що на Бучанщині, зупинили авто Toyota Camry. Під час спілкування 20-річний водій помітно нервував. А на питання про наявність заборонених речовин зізнався, що має з собою один пакетик подрібненої речовини рослинного походження.

Також у Горенці патрульні помітили підозрілого чоловіка. Він різко змінив напрям руху, виявивши службове авто. Інспектори зупинили чоловіка, щоб дізнатись причину подібної поведінки. Тоді він показав блістер з таблетками, який громадянин нібито знайшов.

На вулиці Лісовій у Борисполі поліцейські взводу ТОР виявили підозрілого чоловіка. Під час поверхневого огляду інспектори виявили у нього zip-пакет з речовиною рослинного походження.

Ще один випадок трапився на вулиці Шевченка. Там інспектори зупинили велосипедиста, який порушив ПДР. Під час спілкування чоловік нервував, а також мав ознаки наркотичного сп‘яніння. Поліцейські провели поверхневу перевірку та виявили у правопорушника згорток з подрібненою речовиною рослинного походження.

У всіх чотирьох випадках поліцейські викликали на місця подій слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що бориспільські інспектори зупинили водія Volkswagen під кайфом.

Читати "Моя Київщина" у Facebook